maartje

Maartje Diepstraten

Eigenaar/oprichter

Een verleden bij reclamebureaus, pr-bureaus, grote nationale mediatitels, particuliere en commerciële partijen, geeft haar de ervaring om een project van A tot Z te creëren en te begeleiden, waarbij A de creatieve brainstorm is en Z een succesvol redactioneel of commercieel eindproduct. Daartussen verricht ze alle begeleidende, coördinerende, werk-uit-handen-nemende, alerte, creatieve, oplossingsgerichte en flexibele stappen die nodig zijn. Kan als geen ander creatieve haakjes bedenken die altijd net even anders zijn dan anders. 

anne

Anne Akkerman

Creatieve account manager

Ook een verleden bij reclamebureaus, grote bedrijven als Nike en Heineken en de cultuursector (Rijksmuseum en Museum Rembrandthuis). Met ervaring aan zowel ‘ bureauzijde’ als ‘klantzijde’ is ze een fijne sparringspartner voor nieuwe klanten. Niets zo irritant dan een bureau die zich niet kan inleven in een klant en geen idee heeft hoe het ‘on the other side’ werkt. Haar netwerk neemt ze mee, net als een dosis enthousiasme, creativiteit en nuchterheid. Niet lullen maar poetsen. En heel graag voor merken die de wereld een beetje mooier maken.

isa

Isa de Laat

Contentmanager

Isa kan toveren met woorden en ontwikkelt de slimste online- en social campagnes. Onlangs studeerde ze af aan de School voor Journalistiek en deed ze een master Digitale Media en Bedrijfscommunicatie. Ze kent, weet, geniet, en bijt zich vast in alle nieuwste ontwikkelingen en trends, en weet de fijne kneepjes van het social vak.