Bureau Bart is het leukste creatieve lifestyle bureau van Nederland. Onder deze noemer realiseren we private label projecten voor uiteenlopende klanten. Van concept- en contentcreatie naar socials, paid ads, (e)boeken, folders, events en campagnes.

Services:

Hier kan staan wat er

aangeboden wordt aan

diensten.

Contact:

info@bartsboekje.com

Met liefde vertellen we al jarenlang via Barts Boekje over locaties en merken, en alle bijbehorende USP’s. Daar zijn we goed in. We zijn creatieve taalfanaten en staan bekend om onze vlotte, actieve schrijfstijl die we graag voorzien van een knipoog. En het liefst met veel eigenzinnigheid en persoonlijkheid; dat blijft immers boeien.

Waar we óók goed in zijn, is beeldvorming creëren. Een nieuwe brand message. Content, tekst en beeld. Een originele insteek. Creatieve ideeën. Voor jullie merk en eigen kanalen. Barts Boekje kunnen we daarbij inzetten als een van de potentiële media outlets, al is dat geenszins nodig.

Vanuit onze core business (tips voor het goede leven, in al zijn facetten*) ontwikkelen we concepten en campagnes waar consumenten blijer, gelukkiger, vrolijker, slimmer en wijzer van worden. Kortom: waar ze echt iets aan hebben. We duwen ze niets door de strot. Onze campagnes blijven hangen, maar niet in het verkeerde keelgat. Goed voor ons, onze opdrachtgevers en consumenten.

*het goede leven = lekker eten en drinken, genieten van vakanties, e.d. Maar ook je leven goed geregeld hebben; je bankzaken, je verzekeringen, je werk, je huis, de wereld om je heen, etc.

Bureau Bart is authentiek en eerlijk. Scherp en scherpzinnig. Een sparringpartner voor bedrijven. Er werken hier geen groentjes, maar frisse professionals, met een nuchtere Hollandse inborst en gevoel voor humor. Bovendien putten we uit een creatieve content database én ramvolle rolodex die de afgelopen 15 jaar is opgebouwd.

TUI Nederland

MEER INFO

Birò Nederland
meer info
Birò Nederland
meer info